ارسال رایگان برای خرید بالای ۳ میلیون تومان

راهنمای نگهداری ظروف چوبی دست‌ساز

هیچ چیزی به اندازه یک کاسه چوبی گرم و پر از سالاد، بر سفره زیبایی نمی‌دهد. با چند نکته ساده، می‌توانید کاسه‌های چوبی‌تان را برای سال‌ها زیبا و سالم نگه دارید.

۱. چگونه کاسه‌های چوبی‌تان را تمیز کنید

همیشه با دست شست‌وشو دهید. هرگز در آب غوطه‌ور نکنید چون آب زیاد می‌تواند رنگ و رو بدهد و چوب را خشک و شکننده کند.
از آب گرم و صابون ملایم استفاده کنید، سپس با پارچه نرم خشک نمایید.
فراموش نکنید هرگز از ماشین ظرف‌شویی برای ظروف چوبی استفاده نکنید.

۲. چگونه چوب را ضدعفونی کنید

برای تمیزکاری عمقی: یک قسمت سرکه سفید را با پنج قسمت آب مخلوط کنید، کاسه را با این محلول خیس کنید و چند دقیقه بگذارید بماند، سپس با آب گرم شستشو دهید و خشک کنید.

۳. چگونه برای اولین بار کاسه چوبی‌تان را آماده کنید

بیشتر کاسه‌های چوبی جدید نیاز به «فصل‌دهی» دارند تا در وضعیت بهینه بمانند. قبل از استفاده، مطمئن شوید کاملاً خشک است. سپس در روغن معدنی مخصوص (یا روغن خوراکی بی‌بو) به مدت ۵ دقیقه تا چند ساعت خیسانده شود. سپس روغن اضافی را پاک کنید و استفاده نمایید.

۴. آیا باید هر ماه آن را نگهداری کرد؟

تمامی ظروف چوبی – از کاسه تا تخته تا قاشق – حداقل ماهی یک‌بار نیاز به روغن‌کاری غذا-ای دارند. اگر منطقه شما آب‌وهوای خشک دارد یا زیاد استفاده می‌شود، ممکن است بیشتر هم لازم باشد.
مقدار کمی روغن یا ترکیب مخصوص را به ظرف بمالید، چند دقیقه بگذارید جذب شود، سپس با پارچه اضافی را پاک کنید. خواهید دید که ظرف چوبی‌تان دوباره زنده می‌شود!

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

0
image/svg+xml

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ادامه خرید